Recensies

 • Lars Nijholt

  Amir is een rustige instructeur die goede uitleg geeft over de situatie zodat je gelijk weet wat je moet verbeteren. Hij heeft goed geduld en past zich goed aan op de leerling. Ook is hij goed gevat en valt er altijd wel met hem te lachen. Door Amir heb ik in een keer mijn examen kunnen halen en ik zou geen betere instructeur kunnen aanraden.

  ★★★★★
 • Arlette

  Mijn rijlessen met Amir waren heel fijn. Hij is rustig, vriendelijk en geeft goede tips. Hij stemt de lessen ook echt op je af, zodat jij je kunt focusen op je zwakke punten. Dankzij mijn lessen met Amir was ik goed voorbereid voor mijn examen en ben ik in één keer geslaagd! Echt een aanrader!

  ★★★★★
 • Raylano Wolfs

  Super fijne lessen gehad bij Amir. Aardige man waarmee je kan lachen tijdens het lessen. Een super instructeur ik zou het aan iedereen aanbevelen !!

  ★★★★★
 • Celaine

  Hele fijne lessen. Ik kwam aan met een behoorlijke rijangst. Door de lessen heen kon ik de spanning loslaten. Dit was vooral door de complimenten en de opbouwende kritiek. Ook veel gelachen waardoor het echt ontspannen werd en ik steeds meer durfde te rijden. Heel erg bedankt Amir!

  ★★★★★
 • Familie Bijmans

  Beste Amir, heel erg bedankt voor de verzorging van de rijlessen van mijn beide kinderen. Het was voor allebei een hele fijne ervaring. Ook voor mij omdat de afspraken en betaling helder zijn en de prijzen redelijk.
  Ik zeg het voort in ieder geval.

  ★★★★★
 • Amber

  Ik heb een hele fijne tijd gehad tijdens mijn rijlessen. Amir is geduldig en zorgde ervoor dat ik verkeerssituaties beter begreep. Amir blijft relaxed ook als ik eventueel fouten maakte. Heel erg bedankt voor alle rijlessen!!

  ★★★★★
 • Farah

  Altijd leuke lessen met Amir gehad waar hij duidelijk en rustig uitleg gaf. Hij stelt je op je by gemak en geeft vertrouwen en mede daardoor ben ik in 1 keer geslaagd!

  ★★★★★
 • Elsa

  Met behulp van Amir ben ik in 1 keer voor mijn rijbewijs geslaagd. Hij heeft veel geduld met mij gehad en dat was erg fijn. In de auto had Amir altijd wel een leuk verhaal te vertellen. Dankjewel Amir!

  ★★★★★
 • Pariya

  Heb in 1x mijn praktijk kunnen behalen dankzij Amir. Als je iemand zoekt die geduldig is en je op je gemak laat voelen dan raad ik zeker Autorijschool Amir aan!

  ★★★★★
 • Sayantani Ghosh ( Sia)

  Amir is a wonderful instructor and very calm and compose when he is teaching. He has taught me so well that I was able to clear the exam in my second try.
  Thank you so much Amir for all the support and learning.

  ★★★★★
 • Thomas van Houtum

  Ik heb bij Amir een geweldige tijd gehad in de auto. Amir neemt de tijd met je en zorgt dat je op alles bent voorbereid. Mijn examen in een keer gehaald. Het was altijd gezellig!
  Als ik meer sterren kon geven had ik dat zeker gedaan!
  Bedankt Amir en nog heel veel succes gewenst!
  Groetjes, Thomas.

  ★★★★★
 • Youp Basten

  Autorijschool Amir is echt een aanrader. Dat komt omdat Amir een super aardige en rustige man is die je op je eigen tempo leert hoe je moet rijden. Je zult tijdens de lessen heel veel handige tips en fijne opbouwende kritiek krijgen. Daarnaast is er natuurlijk altijd ruimte voor een lolletje of een grapje. Bedankt voor alle fijne lessen.

  ★★★★★
 • Marijn van den Heuvel

  Amir heeft mij vanaf de eerste les op mijn gemak gesteld, waardoor ik steeds meer vertrouwen ging krijgen in mijn rijvaardigheden. Daarnaast legde hij alles helder en duidelijk uit, waardoor ik de feedback snel op kon pakken. Amir is een rustige en relaxte man die goed om kan gaan met (eventuele) fouten die je tijdens de lessen maakt. Hierdoor blijft de sfeer ontspannen en kun je makkelijker leren van je fouten.

  Amir is een begripvolle man die veel geduld heeft met betrekking tot de ontwikkeling van jouw rijvaardigheden.

  Ook in de periode vlak voor het praktijkexamen, toen ik last had van zenuwachtigheid, heeft Amir mij gerust gesteld en vertrouwen gegeven. Ook leer je tijdens de lessen veel over de theorie, waardoor je theorie-examen ook iets makkelijker gaat. Dankzij de fijne en kwalitatief goede lessen ben ik in één keer geslaagd voor het praktijkexamen.

  Om bovenstaande redenen zou ik het iedereen aanraden om bij Amir te gaan lessen.

  Amir, hartelijk bedankt, graag tot ziens en veel succes in de toekomst!

  ★★★★★
 • Yuri kroos

  Het is echt een hele goeden rijles leraar. Het was altijd leuk in de auto, hij bleef altijd kalm zelf bij situaties waar ik iets heel lomp deed. Dit is een van de vele reden waarom ik hem een fijne instructeur vindt. Hij heeft mij ook veel goeden tips gegeven hoe ik beter kan opletten en rijden.

  ik raad mensen zeker om hier les te nemen, door hoe kalm hij blijft in auto ook wanneer je steeds de zelfde fout maakt. en natuurlijk omdat het een hele gezellige man is

  ★★★★★
 • Ryan

  In het begin had ik nogal wat spanning over het auto rijden, maar Amir stelde mij al meteen bij de eerste les gerust en iedere les leerde hij mij steeds meer en meer, werd ik alsmaar rustiger en ging het auto rijden steeds beter en beter. De spanning voor een rijles verdween daardoor vrijwel helemaal. Al vrij snel konden we ook een grapje maken en het hebben over van alles en nog wat, dat vond ik altijd heel leuk en prettig.

  Door Amirs rust, kalmte en goede instructies heb ik mijn rijbewijs gehaald!

  Heel erg bedankt Amir en verder succes met de rijschool!

  ★★★★★