Recensies

 • Esmée

  Ik ben heel erg blij met mijn keuze om bij Amir mijn rijlessen te volgen. Tijdens de lessen wordt alles duidelijk en geduldig aan je uitgelegd, wat zijn vruchten zeker heeft afgeworpen, want ik ben in een keer geslaagd voor mijn rijexamen. Ik zou deze rijschool zeker aanraden aan anderen.

  ★★★★★
 • Ellen Van Uden

  Vandaag in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs!
  Ben goed geholpen vanaf dag 1, Amir legt alles goed en rustig uit, echt super gezellig was het tijdens de lessen, ga het zeker missen!
  Bedankt Amir
  Gr Ellen

  ★★★★★
 • GJ

  Besef na enkele dagen nog steeds niet dat ik eindelijk mijn rijbewijs hebt gehaald..!!
  Amir een zeer professionele, aardige, gezellige en rustige man.
  Dankzij de werkwijze van Amir rijd ik veel rustiger en 'wijzer ' dan veel voorheen.
  Amir geeft je ruimte om fouten te maken, waarvan je achteraf ook echt iets van leert.
  Zal de lessen missen en hoop je op de weg nog een keer te zien haha

  ★★★★★
 • Sulleyman

  Ik ben zeer tevreden over de rijlessen die ik heb gehad. Amir is geduldig en geeft goed advies waardoor je er ook beter van gaat rijden. Het was altijd gezellig bij Amir in de auto en er hangt altijd een leuke sfeer. Mede dankzij Amir ben ik in 1x geslaagd.

  Bedankt voor de lessen ;))

  ★★★★★
 • Kim van Bokhoven

  AutorijschoolAmir is een fijne rijschool.
  Amir heeft veel geduld en zorgt voor een prettige sfeer in de auto. Hij geeft duidelijke uitleg en stelt je op je gemak.

  Ik heb erg leuke en leerzame lessen gehad!

  ★★★★★
 • Anass

  Heel erg tevreden over hoe de lessen zijn verlopen! Lessen waren gezellig en van top kwaliteit. Ook neemt Amir de tijd en geeft altijd duidelijke uitleg. Zeer aan te bevelen rijschool!

  ★★★★★
 • Steven

  Ik ben in een keer geslaagd voor mijn automaat-rijbewijs. De lessen met Amir waren prettig. Hij is een rustige man die je geduldig de regels en situaties doorneemt tijdens zijn lessen. Ik zou hem zeker aanraden. Bedankt voor de lessen Amir!

  ★★★★★
 • Cindy Pham

  Na alle lessen met mijn vorige instructeur, dacht ik dat ik nooit mijn rijbewijs zou halen. Achter het stuur was ik namelijk bang voor alles op de weg en op een gegeven moment dacht ik dat autorijden niet voor mij was weggelegd. Omdat ik zoveel tijd en moeite heb gestoken in autorijden, vond mijn moeder dat ik niet kon opgeven. Ze heeft mij Autorijschool Amir aangeraden en dat is het beste wat
  ze heeft kunnen doen.

  Ik ben Amir ontzettend dankbaar voor alle lessen. Zodra ik een fout maakte, wist hij mij zodanig op mijn gemak te stellen dat ik rustig verder durfde te rijden. Amir heeft heel veel kennis over zijn vakgebied en dat komt goed naar voren in zijn lessen. Als je iets niet snapt neemt hij graag de tijd om het rustig voor je uit te leggen. Dus je hoeft nooit met vragen naar huis te gaan. Ook communiceert hij goed: hij geeft op tijd de juiste instructies zodat je weet wat je te doen staat. Hij geeft niet alleen
  goed les, maar hij zorgt ook voor een relaxte sfeer in de auto. Hij is heel vriendelijk en maakt leuke grapjes. Voorheen was ik erg nerveus om achter het stuur te zitten, maar Amir heeft dat ellendige gevoel helemaal weg weten te halen.

  Al met al raad ik Autorijschool Amir aan iedereen aan.
  Geen twijfel over mogelijk.

  ★★★★★
 • Levi van der Wielen

  Ik heb Amir erg fijn gevonden als instructeur. Altijd heldere en duidelijke instructies tijdens het rijden en zorgt ervoor dat alles aan bod komt. Hoge kwaliteit voor betaalbare prijs.

  ★★★★
 • Clemens

  Ik ben zeer tevreden over hoe de lessen zijn verlopen, want Amir is altijd netjes op tijd en communiceert altijd goed over het inplannen van lessen. Amir zelf heb ik ook als een vriendelijke rijinstructeur ervaren die altijd voor een fijne, aangename en gezellige sfeer weet te zorgen tijdens het rijden. De kwaliteit van de lessen zijn ook erg goed, want Amir geeft op een goede manier feedback en ook het feit dat ik meteen bij de eerste keer mijn rijbewijs gehaald heb zegt genoeg over dat je aan de kwaliteit van de lessen bij deze rijschool niet hoeft te twijfelen. Kortom lessen bij Autorijschool Amir is zeker een aanrader!

  ★★★★★
 • Eva Borsboom

  Ik vond het super prettig om bij Amir te rijden, op zn tijd een grapje ertussen door.
  Maar ook geeft die gewoon goeie tips waar je op moet letten en legt ook goed uit waarom.
  Daarnaast ben ik in 1 keer geslaagd!

  ★★★★★
 • Jeavonne

  Hoi Amir!

  Bij deze wil ik u bedanken voor alle lessen, het geduld dat u had en het vertrouwen. Samen met mijn broer zijn we heel blij dat we bij u ons rijbewijs in 1x hebben gehaald.

  Groetjes,

  ★★★★★
 • Ties

  Amir is een hele fijne rijinstructeur en voor mijn gevoel ook de beste. Hij blijft altijd rustig en wil dingen zo goed mogelijk doen, maar hij staat ook altijd wel in voor een grapje. Hij stopt al zijn vertrouwen ook in de leerlingen en dat is een fijn gevoel. Ik ben daardoor ook in 1 keer geslaagd. Heel erg Bedankt voor alle lessen en verder nog veel succes.

  ★★★★★
 • Jorien

  Ik heb mijn rijbewijs gehaald bij Rijschool Amir. Bedankt voor de rustige, goede en leuke rijlessen!

  ★★★★★
 • عامر

  أمير مدرب جيد ومتفهم وشخص ملتزم بالمواعيد دائما ما يأتي على الموعد ولم يتأخر ابداً لديه اسلوب خاص بالتدريب يخبرك بكل أخطائك أثناء القيادة بسبب انها قد تساعد على عدم نجاحك في الفحص يساعدك دائماً في الأوقات العصيبة وينصحك دائماً أثناء القيادة

  ★★★★★