Recensies

 • Dorien

  Ik heb met plezier alle rijlessen gevolgd bij Amir, en ook in een keer geslaagd. Er hing altijd een fijne sfeer in de auto er was altijd ruimte voor een grapje. Ik voelde me op mijn gemak in de auto. Hij legt alles goed uit en heeft geduld voor de leerling. Ik kan iedereen rijschool Amir aanraden.

  ★★★★★
 • Jonas

  In de auto was er altijd een fijne sfeer, terwijl tegelijkertijd wel werd gefocust op het goed leren rijden. Ook was Amir altijd precies op tijd en houdt hij je uitstekend op de hoogte van eventuele wijzigingen.

  ★★★★
 • Mimoza

  Jurgen and Amir were very helpfull in guiding me in obtaining my Dutch drivinglicense.

  After being a driver for over 15 years it was not easy to adjust to Dutch (very strict) drivingrules. Jurgen and Amir managed to make me pass the 1st time within a reasonable amount of lessons.

  Thank you!

  ★★★★★
 • Fontijn

  Voor iedereen die op zoek is naar een goede rijschool of twijfelt over zijn/haar keuze: autorijschool Amir is een hele goede rijschool waar je alles leert en sowieso gaat slagen voor je rijbewijs!

  In het begin had ik moeite met overzicht te houden, en met mijn zelfvertrouwen achter het stuur. Amir heeft mij hier in een korte tijd veel mee geholpen door duidelijke uitleg te geven en met eeuwig geduld wanneer ik voor de zoveelste keer dezelfde fout maakte. Elke les was gezellig en ontspannen en toch had ik na de les altijd het gevoel dat ik weer iets had geleerd.

  Meneer Amir, hartstikke bedankt voor de leuke en leerzame lessen. U bent een fantastische rij-instructeur. Ik wens u en uw familie het allerbeste toe!

  ★★★★★
 • Julia

  Hele fijne lessen gehad bij Amir, en in 1 keer geslaagd! Hij zorgt voor een gezellige sfeer in de auto, heeft enorm veel geduld en is altijd in voor een grapje. Bij hem voelde ik me zeer op mijn gemak en durfde ik fouten te maken, ik zou hem iedereen aanraden!

  ★★★★★
 • Merry kabbabe

  بتشكر المدرسة واستاذ أمير على تعامله اللطيف والفعال يلي نصائحه وتعليماته مفيدة كتير للنجاح بالفحص
  ملتزم بالوقت صبور وبيحترم المواعيد وبيعطي المفيد بوقت
  قصير للشخص ينجح ويحصل علشهادة من اول مره
  بنصح الكل يسجل بمدرسة أمير لتعلم القيادة
  :)

  ★★★★★
 • Nor Mambo

  Beste Amir,

  Ik heb mijn rijbewijs opgehaald en zelfs al paar keer gereden, ik ben echt zoo blij.

  Dank u wel voor de gezellige lessen en voor de donders dat u mij gaf op momenten dat ik dezelfde fouten bleef maken. Ik zal nooit vergeten dat u tegen mij zei: mevrouw, maak nog een keer zo een fout, dan maak ik echt gehakt van jou😂!! En soms zei u: ik gooi jou echt uit mijn auto.

  Gelukkig was dat allemaal niet nodig. In tegenstelling hebben wij een mooie boemerang video gemaakt, terwijl wij heel blij in de lucht sprongen omdat ik geslaagd was. Hopelijk vindt u een andere leerling die u dingen leert zoals tikki en boemerang video’s😂.

  Nogmaals bedankt.

  ★★★★★
 • Rachelle Weinhold

  Amir, ik wil je bedanken voor al je goede, rustige en wijze rijlessen. Je hebt me veel geleerd in een korte tijd, ik kon rijden maar mijn onzekerheid speelde telkens weer een grote rol. Jij zag mijn twijfels terwijl ik het goed deed, en je hebt mij dan ook zeer erg gesteund en vertrouwen in mezelf laten krijgen. Met 23 lessen ben ik voor de eerste keer geslaagd, en ik ben dan ook super trots en jou heel erg dankbaar Amir!!

  Ik raad iedereen aan die zich onzeker op de weg voelt, denkt te falen, of simpelweg leerzame en rustige lessen wilt volgen en vol trots zijn rijbewijs wilt halen, Amir Rijschool aan.

  ★★★★★
 • Lieneke

  Het is voor mij een hele goede keus geweest om bij Amir rijlessen te gaan volgen! In één keer geslaagd :) Amir geeft je 100 tips en aanwijzingen, en het is altijd gezellig bij hem in de auto. Voor een goede prijs, hele goede rijlessen, wat wil je nog meer.. Dankjewel Amir voor deze fijne ervaring!

  ★★★★★
 • Manon zuiddam

  Auto rijden vond ik erg eng, maar door de leuke amir heb ik mijn rijbewijs in een keer gehaald.
  Amir is de beste rijschool en rijinstructeur die zelfs mij in een keer weet te slagen.
  Hij is grappig, lekker rustig en een top rij instructeur.
  Heel erg bedankt voor alles !

  ★★★★★
 • Sadaf

  Beste Rijschool die ik kan aanraden, in een keer mijn praktijkexamen gehaald dankzij de leerzame lessen. Ik ben zeer tevreden en erg dankbaar voor alle moeite tijdens de lessen bij Rijschool Amir.

  ★★★★★
 • Youri de Rooij

  Goede gezellige en duidelijke rijlessen gehad!
  Ik heb heel wat geleerd van Amir en ben hem daar heel dankbaar voor!

  Amir, ik kom je vast nog wel tegen op de weg!
  Bedankt!

  ★★★★★
 • Banu

  Amir cok sabirli ve titiz bir egitmen. Istanbul'da uzun yillar araba kullandigimdan 5-10 dersten sonra hemen sinava girebilecegimi dusunmustum. Ancak yollara ve bisikletlere adapte olmak zaman aldi. Amir beni daima dogru yonlendirdigi icin ilk seferinde sinavda basarili olabildim. Kendisine cok tesekkur ediyorum.

  ★★★★★
 • Ayham

  مرحبا أمير
  شكرا جزيلا على الدروس والثقة والصبر في كل درس. نجحت في امتحان للسواقه من المرة الاولى. يرجع السبب للاهتمام والخبرة للسيد امير. هو اصبح صديق لي. انا بنصح
  بالدروس عنده. اسلوب رائع في الاعطاء وتجهيز ممتاز للامتحان

  ★★★★★
 • Laura

  Rustige, fijne rij-instructeur die duidelijk kennis heeft van zaken en de tijd neemt voor je. Hij doet zijn best voor iedere leerling en let op alle details. Ik ben heel blij dat ik hier mijn lessen heb gevolgd en kan het iedereen aanraden! Ik heb gelijk de 1e keer mijn rijbewijs gehaald! Met alle dank aan Amir!

  ★★★★★